Anlık Bildirim

Pathologic serisinin geliştiricisinden hikaye odaklı mobil oyun: Know by Heart

Daha önce korku oyunu serisi olan Pathlogic'i geliştiren Ice-Pick Lodge'un yeni oyunu duyuruldu. Duygusal bir macera oyunu olacak olan Know by Heart, bu yıl çıkacak.

Pathologic serisinin geliştiricisinden hikaye odaklı mobil oyun: Know by Heart Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ice-Pick Lodge'un yaptığı yaptığı duygusal macera oyunu Know by Heart duyuruldu. Geliştirici stüdyoyu daha öncesinde Pathologic isimli korku oyunu serisinden tanıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde iOS cihazlar ve PC için duyurulan duygusal macera oyunu Know by Heart, bu yıl içerisinde çıkışını gerçekleştirecek. Ne yazık ki net bir çıkış tarihi yok ancak bir sorun çıkmazsa oyunun Nisan - Haziran ayları arasında çıkması bekleniyor. Oyunun duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. 

Known by Heart; müzikleri, hikayesi, atmosferik mini oyunları ve duygusal yönü ile öne çıkıyor. Yaklaşık 5 saatlik bir oynanış süresi sunan oyunda birkaç farklı son bulunuyor. Ana karakterimi Misha ile hala Sovyet dönemi etkisinin görüldüğü bir Rus kasabasına gideceğiz. 

Ne yazık ki şu anda iOS için oyunun mağaza sayfası açılmış durumda değil. Bu yüzden herhangi bir ayrıntı bulunmuyor ancak oyunu daha derinlemesine incelemek isterseniz Steam sayfasına bakabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim