Anlık Bildirim

Palworld çılgınlığı oyun dünyasını esir aldı

Daha erken erişimde olmasına rağmen Palworld, oyun dünyasını alt üst etmeyi başardı. 3 milyondan fazla satış yapan Palworld, Steam üzerinde de rekor oyuncu sayısına ulaştı.
Palworld Tam Boyutta Gör
Japon Pocket Pair tarafından geliştirilen aksiyon-macera hayatta kalma oyunu Palworld çılgınlığa dönüştü. Pokemon esintileri taşıyan oyun henüz 3 günlük olmasına rağmen oyuncular tarafından büyük ilgi görüyor.

Palworld neler sunuyor?

İlk 8 saatte 1 milyon adet, 24 saat içerisinde 2 milyon adet ve 3 gün içerisinde de 5 milyon adet satan Palworld oyunu Steam üzerinde de 1.284 milyon pik oyuncu sayısını yakaladı. Şu saatlerde 800 bin üzerinde gezinen Palworld anlık verilerde lider durumda.

Oyunda Pokemon benzeri Pal adı verilen yardımcı karakterler var. Bu karakterler silah, işçi, köle ve yiyecek olarak kullanılabiliyor. Halen erken erişimde olan oyun Steam üzerinde 13.49$ fiyat etiketine sahip. Game Pass kataloğuna da eklenmiş durumda.

Forumda yer alan bilgilere göre Microsoft’un kuralları gereği Palworld güncellemeleri daha geç alıyor. Bu nedenle Steam versiyonunda güncellemeler hemen geldiği için hatalar daha az. Oyunu denemek isteyenlerin göz önüne almasında fayda var.

Palworld

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim