Anlık Bildirim

Oyunculara müjde: Cyberpunk 2 için hazırlıklar başladı

CD Projekt RED, Project Orion olarak adlandırılan Cyberpunk 2077’nin devam oyunu için müjdeli haberi verdi. Stüdyoda ikinci oyun için çalışmalar başladı. İşte detaylar...
Oyunculara müjde: Cyberpunk 2 için hazırlıklar başladı! Tam Boyutta Gör
Büyük beklentilerin ardından optimizasyon sorunlarının gölgesinde kalan Cyberpunk 2077, bildiğiniz gibi Phantom Liberty genişlemesi ile tekrar hayata döndü. Günümüzde ise tüm gözler, Cyberpunk 2077'nin devamı olacak Orion kod adlı ikinci oyuna çevrilmiş durumda. Geçtiğimiz saatlerde ise, CD Projekt RED ekibinden heyecan verici bir gelişme paylaşıldı. İkinci oyun için çalışmalar nihayet başladı.

Cyberpunk 2 için hazırlıklar başladı

Hatırlayacağınız üzere Cyberpunk 2077'nin devamı Ekim 2022'de duyurulmuş ve Orion kod adını ilk kez o zaman öğrenmiştik. Ancak günümüze kadar oyun hakkında herhangi bir gelişme paylaşılmadı. Bu sessizlik ise artık sonlanmaya başladı.

Oyunculara müjde: Cyberpunk 2 için hazırlıklar başladı! Tam Boyutta Gör
Bu haftanın başlarında CD Projekt RED'in Anlatı Direktörü Igor Sarzyński, Cyberpunk 2077'nin ''yalnızca bir ısınma olduğunu belirterek'' ''Orion yolculuğunun başladığını'' duyurdu. Ayrıca benzer bir paylaşım da Cyberpunk 2077'nin Quest Direktörü Pawel Sasko'dan geldi. Sasko, serinin bir sonraki oyunu için CDPR Boston ofisinde olduğunu ve gerektiğinde yeni Witcher oyununa da yardım edebileceğini söyledi.

Serinin devam oyununda nelerle karşılaşacağımız şu an için belirsiz. Zira bu paylaşımlar da muhtemel olarak ön prodüksiyon sürecine işaret ediyor. Bilmeyenler için bu dönem, oyunun çeşitli yönlerinin planlandığını ve çizildiği dönemi gösteriyor. Yani ön gelişim sürecinin de erken bir dönemi olarak ifade edilebilir. 

]

Dolayısıyla ikinci oyunun hangi yöne gideceğini görmek oldukça ilginç olacak. Umarız oyunun lansmanında ilk yapımda olduğu gibi sorunlarla karşılaşılmaz. Ayrıca CD Projekt Red'in, önümüzdeki yıllarda yeni bir Witcher destanı ve Witcher oyunu üzerinde çalışacağını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9886 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cd projekt red, Cyberpunk 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim