Anlık Bildirim

Oyuncu monitörlerinde 360Hz dönemi

Oyuncu monitörlerinde artık 360Hz ekran tazeleme hızı dönemi başlıyor. Asus ROG Swift 360Hz G-SYNC oyuncu paneli bu alanda bir ilk olma ünvanını almış durumda.

Oyuncu monitörlerinde 360Hz dönemi Tam Boyutta Gör

Yüksek kare oranları ve rekabetçi görüntüler için oyuncu monitörleri başta olmak üzere monitörlerde tazeleme hızları öne çıkmaya başladı. Üreticiler en iyi hız için birbiriyle yarışıyor.

Asus ROG Swift 360Hz G-SYNC özellikleri

CES 2020 fuarında bir duyuru yapan Asus ve Nvidia oyuncu monitörleri sınıfında 360Hz barajına ulaştıklarını duyurdu. Asus ROG Swift 360Hz G-SYNC paneli sektörün ilk 360Hz ekranı ünvanını aldı.

Espor kategorisi için geliştirilen 360Hz ekran ve G-SYNC teknolojisi ile değişken tazeleme oranı da sunuluyor. Oyunun kare hızına göre şekillenen monitör Overwatch gibi kalabalık oyunlarda çok daha akıcı görüntüler sunabiliyor. CS: GO, Rainbow Six: Siege, Overwatch ve Fortnite gibi pek çok oyunda RTX ekran kartları 360 kare/saniye değerlerine ulaşabiliyor.

Asus ROG Swift 360Hz G-SYNC paneli 24.5 inç boyutlarında ve Full HD çözünürlüğe sahip. Yıl sonuna doğru ilk oyuncu monitörlerinde bu paneli görebileceğiz. 4K çözünürlükler için ise gelecek yılı beklemek gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6383 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ces2020, Asus ROG Swift 360Hz G-SYNC ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim