Anlık Bildirim

Oyun tarihindeki en gerçekçi "sıvı fiziği" yeni Half-Life'ta ortaya çıktı

Valve sanal gerçeklik tabanlı Half-Life: Alyx oyununu daha da gerçekçi hale getirdi. Şirketin yayınladığı yeni güncelleme, VR oyuna son derece etkileyici bir "sıvı fiziği" kazandırıyor.

Oyun tarihindeki en gerçekçi 'sıvı fiziği' yeni Half-Life'ta ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Half-Life: Alyx'in yeni güncellemesi heyecan verici yeni özellikleri de beraberinde getirdi. Valve oyunun 1.4 sürümüne son derece gerçekçi "sıvı efektleri" ekleyerek sanal gerçeklik (VR) deneyimini farklı bir boyuta taşıdı.

Oyundaki şişeler artık içlerinde sıvı varmış gibi görünecek. Valve görsel efekt geliştiricisi Matthew Wilde, karantina sürecinde boş durmayıp belki de oyun tarihinin en etkileyici "sıvı fiziğine" imza atmış.

Gerçeklik seviyesi yüksek

Yayınlanan görüntüler içecek şişelerindeki sıvıların ışığı farklı şekillerde geçirmekle kapmayıp, oyuncunun hareketlerine son derece gerçekçi tepkiler verdiğini gösteriyor. Hatta sert çalkalandıklarında içlerinde köpük ve hava kabarcıkları bile oluşuyor.

Oyunda çok sayıda şişe var ve bazı bölümlerde votka şişelerini taşımanız bile gerekebiliyor. Son güncellemeyle birlikte bu şişeler yeni bir gerçekçilik seviyesine ulaştı. Valve'in VR tabanlı oyununu daha da gerçekçi kılmak için gösterdiği çaba gerçekten takdiri hak ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12630 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Valve, half-life: alyx ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim