Anlık Bildirim

Oyun Geliştiricileri Konferansı önemli isimlerini kaybetmeye devam ediyor

Sony ve Facebook firmalarının ardından Kojima Productions da koronavirüs salgını nedeniyle 2020 Oyun Geliştiricileri Konferansı’na katılmayacağını duyurdu.

Oyun Geliştiricileri Konferansı önemli isimlerini kaybetmeye devam ediyor Tam Boyutta Gör

En büyük mobil fuar olan Mobil Dünya Kongresi’nin başını yiyen koronavirüs salgını şimdi de 2020 Oyun Geliştiricileri Konferansı’nın da peşine takıldı. Şimdiden 3 büyük isim koronavirüs nedeniyle konferanstan çekildiğini açıkladı.

Giden gidene

16 Mart 2020 tarihinde başlayacak olan Oyun Geliştiricileri Konferansı önemli oyun duyurularına ve muhtemelen Nvidia Ampere mimarisinin tanıtımına ev sahipliği yapacak. Bununla birlikte sıkıntılar başlamış durumda.

Daha önce koronavirüs nedeniyle Sony ve Facebook fuara katılmayacaklarını duyurmuştu. Bu hafta da Kojima Productions zor bir karar aldığını ve konferansa katılmayacağını paylaştı. Böylece konferansın 3 önemli unsuru devre dışı kalmış oldu.

GDC yetkilileri ısrarla koronavirüs salgınının fuarı etkilemeyeceğini ve şovun devam edeceğini ifade ediyor ancak MWC 2020 fuarında da aynı süreci yaşamıştık. Birkaç büyük geliştiricinin daha çekilmesi sonrasında konferansın geleceği tehlikeye girebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim