Anlık Bildirim

Overwatch Ligi maçları, koronavirüs salgını nedeniyle Güney Kore'de yapılacak

Overwatch Ligi, Çin'deki koronavirüs salgını tehdidi yüzünden Çin'in Şanghay, Guangzhou ve Hangzhou şehirleri için planlanan ev sahibi etkinliklerini Güney Kore'ye taşıdı.

Overwatch Ligi maçları, koronavirüs salgını nedeniyle Güney Kore'de yapılacak Tam Boyutta Gör

Üçüncü sezonda Overwatch Ligi'nin üç kıtadaki 19 şehirde 27 haftalık bir sezon gerçekleştirme planları var. Çin'de koronavirüsün hızla yayılması, lig yetkililerini salgın gelişmeye devam ettiği için Şanghay'da gerçekleşmesi planlanan maçların planlarını değiştirmeye zorladı. 

Koronavirüs salgını yüzünden Çin'deki ilk iki aylık müsabakaları iptal ettikten sonra Overwatch Ligi yetkilileri, takımların maçları artık Çin yerine Güney Kore'nin Seul şehrinde yapacağını açıkladı.

Başlangıçta Şubat ve Mart aylarında gerçekleşmesi planlanan maçlardan, sezonun 6. ve 7. hafta maçları 14 Mart - 21 Mart arasında oynanacak. Oynanacak maçlar Overwatch Ligi YouTube kanalı üzerinden yayınlanacak. Bilindiği üzere YouTube ile Activision Blizzard arasında imzalanan bir anlaşma ile 2020 yılı için tüm maçların YouTube üzerinden yayınlanması kararı alınmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim