Anlık Bildirim

Outlook Spaces ile verilerinizi organize edin

Yakın zamanda kullanıma açılacak olan Outlook Spaces özelliği emailler, randevular, yapılacaklar listesi, Spotify listesi gibi verilerinizi bir alanda toplamanızı sağlıyor.

Outlook Spaces ile verilerinizi organize edin Tam Boyutta Gör

Microsoft’un eposta hizmetini sağladığı Outlook platformu etkileşime yönelik olarak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Outlook Spaces adındaki özellik verilerinizi organize etmenizi sağlayacak.

Outlook Spaces nedir?

Outlook Spaces aslında tasarım açısından Outlook harici bir unsurmuş gibi duruyor. Kullanıcılar boş bir alanda sürükleme yaparak verilerini organize edebiliyor. Örneğin bir epostayı veya randevuyu alana sürükleyerek pencere haline getirebiliyor. Ya da yeni bir randevuyu alan üzerinden oluşturabiliyor.

Eposta ve randevu yanında yapılacaklar listesi veya Spotify listesi gibi farklı seçenekler de mevcut. Kullanıcı birden fazla alan açabiliyor ve bu alanları belirli ihtiyaçlara yönelik olarak farklı isimlendirebiliyor.

Henüz geliştirme aşamasında olan Outlook Spaces öğrenci veya kurumsal Office 365 hesabınız varsa erişilebiliyor. Outlok üzerinde Geliştirici Araçları-Depolama-Yerel Depolama seçeneğine giderek  “featureOverrides” ve “outlookSpaces-enabled” anahtarlarını eklemek gerekiyor. Sonrasında tarayıcıyı yenileyerek Spaces özelliğini kullanabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim