Anlık Bildirim

Örümcek Adam filmlerinin efsane yönetmeni Sam Raimi, Marvel'a geri dönüyor

Sam Raimi, Doctor Strange 2 filmi için Marvel'la anlaşmak üzere. Raimi, 2002-2007 yılları arasında yayınlanan Örümcek Adam üçlemesinin yönetmeniydi.

Örümcek Adam filmlerinin efsane yönetmeni Sam Raimi, Marvel'a geri dönüyor Tam Boyutta Gör

Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmlerinden olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness, sürpriz bir yönetmene emanet ediliyor. Variety tarafından yapılan habere göre, Tobey Maguire'lı Örümcek-Adam filmlerinin efsane yönetmeni Sam Raimi yeni Doctor Strange'in yönetmeni olmaya çok yakın.

Variety'nin haberiyle ilgili Marvel tarafından henüz bir açıklama gelmedi. Ancak filmin geçtiğimiz ay sürpriz bir şekilde ayrılan eski yönetmeni Scott Derrickson bugün konuyla ilgili bazı açıklamalar yapmış. Derrickson'ın Twitter üzerinden yaptığı bu açıklama Variety'in haberini bir anlamda doğrulamış oldu:

"Sam Raimi'yle daha önce çalıştım. Film sektöründe tanıdığım en iyi insanlardan birisi, ve bir yönetmen olarak da gerçek bir yaşayan efsane. Doctor Strange için kesinlikle müthiş bir seçim."

Sam Raimi'nin Spider-Man filmleri günümüzde dahi çok büyük bir hayran kitlesine sahip. Özellikle de Spider-Man 2 yapılmış en iyi süper kahraman filmlerinden birisi olarak gösteriliyor. Raimi'nin üçlemesi süper kahraman filmlerinin beyaz perdedeki kaderini değiştirmiş ve bugünün Marvel evrenine de ilham olmuştu.

Örümcek Adam filmlerinin efsane yönetmeni Sam Raimi, Marvel'a geri dönüyor Tam Boyutta Gör

Sam Raimi, Spider-Man üçlemesi haricinde genel anlamıyla korku filmleriyle tanınıyor. Raimi'nin The Evil Dead serisi korku sinemasının klasiklerinden birisi konumunda. Doctor Strange 2'nin de korku öğeleriyle dolu olacağı yönünde söylentiler vardı, bu anlamda Raimi'nin müthiş bir seçim olduğu söylenebilir.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 7 Mayıs 2021'de vizyona girecek. Scott Derrickson'ın ani ayrılışına rağmen şu an için gösterim tarihinde herhangi bir değişikliğe gidilmedi. Sam Raimi'nin, proje üzerinde çalışmak için fazla vakti olmayacağını söyleyebiliriz. Bakalım efsane yönetmenin Marvel evrenine dönüşü nasıl olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim