Anlık Bildirim

Orta segment Samsung Galaxy M31, 64MP'lik ana kamera ile gelecek

Teknoloji üreticisi Samsung'un yaklaşan orta segment akıllı telefon modeli Galaxy M31'un tanıtım görseli ortaya çıktı. Cihazın 64MP'lik ana kamera ile geleceği belirtiliyor.

Orta segment Samsung Galaxy M31, 64MP'lik ana kamera ile gelecek Tam Boyutta Gör

Güney Koreli Samsung, orta segmen akıllı telefon modellerini genişletmeye devam ediyor ve bunlardan biri de Galaxy M31. Ortaya çıkan yeni bilgiler, bizi nasıl bir cihazın beklediğini gösteriyor.

Dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak

Yayınlanan tanıtım görseline göre Galaxy M31, orta segment akıllı telefonlarda pek rastlanmayan 64MP'lik ana kameraya sahip olacak. Bu da cihazın selefi Galaxy M30'a göre daha etkileyici fotoğraf ve videolar çekeceğine işaret ediyor. Diğer sensörler hakkında henüz bir bilgi yok ancak cihazın dört arka kamera ile gelmesine ise kesin gözüyle bakılıyor diyebiliriz.

Orta segment Samsung Galaxy M31, 64MP'lik ana kamera ile gelecek Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy M31'in henüz doğrulanmamış olsa da, 6GB RAM, 128GB depolama alanı ve Exynos 9611 işlemci ile kutudan çıkması bekleniyor. Android 10 tabanlı OneUI 2.0 arayüzünü çalıştırması muhtemel olan akıllı telefonun pil kapasitesinin ise 5.000 mAh pil ile gelen Galaxy M30'a kıyasla daha yüksek olması bekleniyor. Cihazın ne zaman tanıtılacağı ve fiyatının ne olacağı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim