Anlık Bildirim

Orta çağ temalı Chivalry II'nin çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı açıklandı

Bir zamanların en popüler oyunlarından biri haline gelen Chivalry'nin devam oyunu Chivalry II'nin çıkış tarihi açıklandı. Ayrıca oyun ön siparişe açıldı ve fiyatı belli oldu.

Orta çağ temalı Chivalry II'nin çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı açıklandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Tripwire Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Torn Banner Studios'un yaptığı orta çağ temalı Chivalry II'nin çıkış tarihi açıklandı.

Chivalry II; PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 8 Haziran 2021'de çıkışını yapacak. Oyun PC'de Epic Games'e özel olacak. Süreli mi özel olacak yoksa süresiz mi bilinmiyor. 26 - 29 Mart tarihleri arasında da tüm platformlarda kapalı beta erişilebilir olacak. Oyunun kapalı betası ön sipariş verenler için erişilebilir olacak.

Ayrıca oyunun Epic Games fiyatı da belli oldu. Oyunun Standart Sürümü 69,00 TL. Special Edition Sürümü ise 79,00 TL. Buraya tıklayarak mağazaya ulaşabilirsiniz. 

Orta çağ savaş meydanlarına geri dön

Chivalry 2, destansı orta çağ filmi savaşlarından ilham alan, çok oyunculu ve birinci şahıs kesip biçmeli bir oyundur. Oyuncular kendilerini, çarpışan kılıçlardan alevli ok fırtınalarına, yayılan kale kuşatmalarına ve çok daha fazlasına kadar çağın tüm ikonik anlarının aksiyonunun içinde buluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim