Anlık Bildirim

Origin PC’den Tesla Model S içerisinde bilgisayar kasası

The Ludicrous PC adındaki konsept bilgisayar akülü Radio Flyer Tesla Model S aracı içerisine RGB aydınlatmalı ve oldukça güçlü bir sistem entegre etmeyi başarmış.

Origin PC’den Tesla Model S içerisinde bilgisayar kasası Tam Boyutta Gör

Bir süre önce Corsair markası altında faaliyet göstermeye başlayan Origin PC, ilginç bir projeyi gerçek hayata aktarıyor. Çocuklar için hazırlanan akülü Tesla Model S içerisinde yerleştirilmiş bilgisayar kasası satışa çıkıyor.

The Ludicrous PC özellikleri ve fiyatı

The Ludicrous PC orijinalinde YouTuber Marques Brownlee için yeni stüdyosuna kutlama minvalinde hazırlanmıştı. Radio Flyer Tesla Model S aracına üst seviye bir bilgisayar sistemi entegre eden Origin PC ilginç bir işe imza atmıştı.

Satışa çıkan model de aynı konsepte sahip. Radio Flyer Tesla Model S aracının ön kaputuna RGB aydınlatmalı bilgisayar donanımı entegre edilmiş. Ayrıca akülü aracın yine sürüş mekanizmasının korunması sağlanmış.

Origin PC’den Tesla Model S içerisinde bilgisayar kasası Tam Boyutta Gör

Kasa içerisinde ASRock X570 Phantom Gaming ITX/TB3 anakart, AMD Ryzen 9 3900X, NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti, 32 GB CORSAIR Dominator Platinum RGB (2x 16 GB), işletim sistemi için 2 TB CORSAIR Force Series Gen.4 PCIe MP600 NVMe M.2 SSD, 4 TB Samsung 860 PRO SSD, özel CORSAIR Hydro X Hard Line sıvı soğutma yer alıyor.

The Ludicrous PC modeli 13370$ fiyatı ile her eve girebilecek gibi durmuyor. Fiyata ABD içerisinde 7/24 saat telefonla servis desteği de dahil edilmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim