Anlık Bildirim

Oppo Watch 2 geliyor: Snapdragon Wear 4100'den güç alacak

Oppo, yeni bir akıllı saat üzerinde çalışmalar yaptığını paylaştığı bir görselle doğruladı. Oppo Watch 2'de Apollo 4s adında ikincil bir işlemci de yer alacak.

Oppo Watch 2 serine dair ilk bilgiler ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oppo, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü akıllı saatine halef sunmaya hazırlanıyor. Şirket, paylaştığı görsellerle Oppo Watch 2 serisi üzerinde çalıştıklarını onayladı. Görsellerde ayrıca iki farklı kadran yapısı yer alıyor.

Snapdragon Wear 4100 tarafından desteklenecek

Çinli teknoloji devi tarafından paylaşılan görsellerde yaklaşmakta olan akıllı saatin, geçtiğimiz yıl Mart ayında tanıtılan Oppo Watch'a benzer bir kadran yapısının yanı sıra dairesel bir kadran seçeneğinin de olacağı görülüyor. Şirket ayrıca ikincil yonga seti olarak uzun pil ömrü vaat eden Apollo 4s yongası için Ambiq ile ortaklık yaptığını da doğruladı.

Oppo Watch 2 serine dair ilk bilgiler ortaya çıktı

Akıllı saate dair sızıntı bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Sızdırıla bilgilere göre Oppo Watch 2 serisi, 42mm ve 46mm olmak üzere iki farklı boyutta kasa seçeneğine sahip olacak. Akıllı saat, Snapdragon Wear 4100 yonga setinden güç alacak ve 16GB dahili depolama ile gelecek.

Bu yılın ikinci yarısında tanıtılması beklenen akıllı saat, Çin pazarında ColorOS Watch'u, küresel pazarda ise Wear OS'u çalıştıracak. Sızdırılan diğer bilgiler arasında ise akıllı saatin, yeni bir Oppo Relax uygulamasının yanı sıra yeniden tasarlanmış bir stres algılama uygulaması ve yeni saat arayüzlerine sahip olacağı yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim