Anlık Bildirim

Oppo, Survivor 2020 yarışmasının ana sponsoru oldu

Televizyon izleyicilerinin yoğun ilgi gösterdiği Survivor yarışması başlıyor. Çin'li akıllı telefon üreticisi Oppo, Survivor 2020'nin ana sponsoru oldu.

Oppo, Survivor 2020 yarışmasının ana sponsoru oldu Tam Boyutta Gör

Son dönemde Türkiye’ye yönelik reklam çalışmalarını arttıran Oppo şimdi de büyük bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Oppo, bu hafta sonu başlayacak Survivor 2020 yarışmasının ana sponsoru oldu.

Survivor yarışmasının yeni sezonu, 16 Şubat Pazar günü saat 20.00’de TV8’de başlayacak. Survivor 2020, “Oppo’nun sunumuyla” sloganıyla lanse edilecek. Program içerisinde Oppo modellerinin tanıtımı yapılacak.

Türkiye'de yüzde 10 pazar payına ulaştı

Oppo, 2019 yılında ülkemize giriş yaptı ve kısa sürede yüzde 10 pazar payına ulaşmayı başardı. Oppo reklam videolarında telefon kamera özelliklerine vurgu yapıyor.

Yeni sponsorluk anlaşmasını hakkında bir açıklama yapan OPPO Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou, şunları söyledi: “OPPO olarak küresel akıllı telefon pazarının lider markalarından biriyiz. 2019 yılında girdiğimiz Türkiye pazarında kısa sürede çok sevildik ve yüzde 10 pazar payına ulaşarak en çok ilgi gören akıllı telefon markalarından biri haline geldik. Kullanıcılarla yakaladığımız bu bağı daha da güçlendirmek istiyoruz. Bu nedenle reklam kampanyalarının yanı sıra sponsorluk yatırımlarına da ağırlık vermek istedik. OPPO’nun geleneğinde her zaman ses getiren adımları atma alışkanlığı vardır. Sponsorluk çalışmalarında da aynı strateji uyguluyoruz. En değerli ve en etkili etkinliklerin, organizasyonların veya kurumların sponsoru oluyoruz. Survivor yarışmasını da bu kapsamda değerlendiriyoruz. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen Survivor yarışmasına ana sponsor olduğumuz için çok mutluyuz. Bu sponsorluğun markamıza çok önemli katkılar yapacağına inancımız tam.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim