Anlık Bildirim

Oppo, Reno 11 serisinin lansmanını ertelemiş olabilir

Reno 11 serisini piyasaya sürmeye hazırlanan Oppo, lansman tarihini ertelemiş olabilir. 23 Kasım'da tanıtılması beklenen seri, yeni bir sızıntıya göre Aralık ayında piyasaya sürülebilir. 
Oppo, Reno 11 serisinin lansmanını ertelemiş olabilir
Teknoloji devlerinden Oppo, bir süredir Reno 11 ve 11 Pro'dan oluşan yeni serisi Reno 11 üzerinde çalışıyor. Daha önceki sızdırılan raporlar serinin 23 Kasım'da piyasaya sürülebileceği yönündeydi. Ancak yeni bir sızıntı, bazı teknik sebeplerle serinin tanıtımının ertelenmiş olabileceğini ortaya çıkardı.

Oppo Reno 11 serisi, Aralık ayının başlarında piyasaya sürülebilir

Yeni bir sızıntıya göre OnePlus 12'nin Kasım ayı başlarında Çin'de piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Ancak OnePlus ve BOE'nin OnePlus 12 ve Ace 3 için Oriental Screen'e ilişkin son duyurusuyla bağlantılı olabilecek ekranla ilgili bir gelişme nedeniyle lansman aynı ayın sonlarına ertelendi. Bu sızıntıda ayrıca, başlangıçta 23 Kasım'da tanıtılması planlanan Reno 11 serisinin Aralık ayı başlarında piyasaya sürülmesi için yeniden planlandığı da belirtildi.

Oppo, Reno 11 serisinin lansmanını ertelemiş olabilir Tam Boyutta Gör
Cihazların teknik özelliklerine değinecek olursak Reno 11'in, FHD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan kavisli kenarlı bir OLED panele sahip olması bekleniyor. Dimensity 8200 ve 67W hızlı şarjı destekleyen 4.800mAh bataryadan güç alacak cihazın ayrıca LYT600 ana kamera, IMX355 8 megapiksel ultra geniş lens ve 2x optik yakınlaştırmalı IMX709 32 megapiksel telefotodan oluşan bir arka kamera kurulumuyla kutudan çıkması bekleniyor.

Reno 11 Pro'nun ise 1,5K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan kavisli kenarlı bir OLED ekrana sahip olması bekleniyor. Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti, LPDDR5x RAM, UFS 3.1 depolama ve 80W şarjlı 4.700mAh bataryadan güç alacak cihaz ayrıca 50 megapiksel OIS'li IMX890, 8 megapiksel IMX355, ultra geniş sensör ve 32 megapiksel IMX709, telefotodan oluşan üçlü kamera ünitesi ile kutudan çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim