Anlık Bildirim

Oppo Find X4, MediaTek'in yeni canavar işlemcisiyle geliyor

Oppo'nun yeni amiral gemisi akıllı telefonlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Çinli kaynaklara göre Oppo Find X4, MediaTek Dimensity 9000 yonga seti ile donatılacak.

Oppo Find X4, MediaTek'in yeni canavar işlemcisiyle geliyor Tam Boyutta Gör

Oppo geçtiğimiz günlerde yeni nesil Find X serisi akıllı telefonlarını 2022'nin ilk çeyreğinde piyasaya süreceğini doğrulamıştı. Şirketin son üç yıldır Find X serisi için sürdürdüğü isimlendirme politikasına dayanarak yeni amiral gemisi serisinin Find X4 olarak adlandırılacağını söyleyebiliriz.

Çinli markanın Find X4 serisi kapsamında normal Find X4 ve Find X4 Pro olmak üzere iki model piyasaya sürmesi bekleniyor. Pro modelinin en yeni Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahip olacağı dolaylı olarak doğrulanmış olsa da Find X4'ün hangi işlemciden güç alacağı konusunda henüz bir açıklama yok.

Oppo Find X4, MediaTek'in yeni canavar işlemcisiyle geliyor Tam Boyutta Gör

Mart ayında tanıtılabilir

Çinli kaynaklara göre Oppo Find X4, MediaTek'in yeni nesil üst düzey yonga seti Dimensity 9000'ü temel alacak. Hatırlayacağınız üzere şirket geçtiğimiz Mart ayında piyasaya sürdüğü Find X3 serisinin standart modelinde Snapdragon 870, Pro versiyonunda ise Snapdragon 888 yonga setine yer vermişti. Oppo Find X4 akıllı telefonların Mart 2022'de duyurulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim