Anlık Bildirim

Oppo Find N3 Flip'in tasarımı sızdırıldı: İşte muhtemel tasarım ve beklenen özellikleri

Oppo'nun yakın bir zamanda piyasaya sürmesi beklenen yeni katlanabilir telefonu Oppo Find N3 Flip'in şematik tasarımı sızdırıldı. İşte cihazın beklenen lansman tarihi ve özellikleri:
Oppo Find N3 Flip'in tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Teknoloji devi Oppo, şimdilerde yeni katlanabilir telefonu Oppo Find N3 Flip'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ağustos ayının sonlarına doğru piyasaya sürülmesi beklenen cihazın şematik görselleri ise yakın bir zamanda ortaya çıktı. Görsel, cihazın arka panelinin tasarımını ve kamera kurulumunu da ortaya çıkardı.

Oppo Find N3 Flip, Ağustos ayının sonlarında piyasaya sürülecek

Tipster Pricebaba, Find N3 Flip'in yalnızca arka tasarımını ortaya çıkarmakla kalmayan, aynı zamanda temel özelliklerinden ve lansman süresinden de bahseden yeni bir sızıntı yayınladı. Sızıntıya göre cihaz, optik görüntü sabitleme (OIS) özellikli 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş lens ve 2 megapiksellik kameradan oluşan üçlü bir arka kamera kurulumunu içerecek.

Oppo Find N3 Flip'in tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör
120Hz yenileme hızı sunan 6.8 inç LTPO AMOLED panel ile donatılması beklenen cihazın kapak ekranının boyutu 3 inç'e düşürülecek. Selefinin 3,26 inç ekrana sahip olmasından ötürü bu küçültme, şirket tarafından beklenmeyen bir hamle oldu. Son olarak 67W hızlı şarj desteğine sahip olacak cihazın bu ayın sonların doğru Çin'de ve Eylül ayında da küresel pazarda piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim