Anlık Bildirim

OPPO Enco W31 tam kablosuz kulaklık ülkemizde satışa başladı

7mm dinamik sürücüler, hareket algılama sensörü, gürültü engelleme, 3.5 saate kadar kullanım, dokunmatik kontroller OPPO Enco W31 tam kablosuz kulaklığın özellikleri arasında.

OPPO Enco W31 tam kablosuz kulaklık ülkemizde satışa başladı Tam Boyutta Gör

Dünya pazarında olduğu gibi ülkemiz pazarında da tam kablosuz kulaklıklar arasında yoğun bir rekabet yaşanıyor. Xiaomi, Redmi, Jabra gibi markalar en ucuzundan en pahalısına kadar en iyi fiyat-performans ürününü sunmaya çalışıyor. Oppo da Enco W31 tam kablosuz kulaklık modelini ülkemize getirdi.

OPPO Enco W31 özellikleri ve fiyatı

OPPO Enco W31 tam kablosuz kulaklık modeli AirPods benzeri uzun saplı tasarımı ile dikkat çekiyor. 7mm dinamik sürücüler en iyi ses kalitesi amaçlarken çift mikrofon tasarımı arka plan gürültüsünü en aza indiriyor.

Kulaklık içerisindeki sensör sayesinde çıkardığınız anda müziği oynatmayı durduruyor. Dış kısımdaki dokunmatik alan çeşitli dokunuşlar ile belirli fonksiyonları yerine getiriyor. IP54 standardı ile yağmur altında kullanıma uygun.

Kulaklık tek şarj ile 3.5 saate yakın kullanım süresi sunuyor. Kulaklığın tamamen şarj olması 2.5 saat sürüyor. Şarjlı muhafazası ise 12 saate yakın daha ek kullanım süresi sağlıyor. OPPO Enco W31 modeli 599TL fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim