Anlık Bildirim

Oppo'dan, bağlantı noktası, düğmesi ve çentiği olmayan akıllı telefon prototipi

Çinli teknoloji üreticisi Oppo, kullanıcıların hayallerini süsleyen akıllı telefon prototipi tasarladı. Cihazda fiziksel düğme, çentik, delik ve bağlantı noktası bulunmuyor.

Oppo'dan, bağlantı noktası, düğmesi ve çentiği olmayan akıllı telefon prototipi Tam Boyutta Gör

Oppo geçtiğimiz hafta en son teknolojilerini, özellikle de artırılmış gerçeklik gözlüklerini tanıttığı Inno Day 2019 konferansını düzenlemişti. Şirketin bu etkinlikte tanıttığı en dikkat çekici cihaz ise geleceğin akıllı telefonu olarak tanımlayabileceğimiz prototip bir modeldi.

Oppo bu prototipi piyasaya sürmeyi düşünmüyor

Oppo bu etkinlikte ziyaretçilerine ekran altı kamera teknolojisine sahip bir akıllı telefon modelini sergilemişti. Şimdi ise bu cihazla ilgili yeni bilgiler mevcut. Oppo'nun geliştirdiği bu prototip akıllı telefonda herhangi bir bağlantı noktası, fiziksel düğme, çentik ve delik olmadığı açıklanırken, hoparlörlerin ise ekranın altına entegre edildiği belirtiliyor.

Oppo'dan, bağlantı noktası, düğmesi ve çentiği olmayan akıllı telefon prototipi Tam Boyutta Gör

Ses seviyesini artırmak veya azaltmak için ise yan kısımlarda bulunan dokunmatik alanların kullanılması gerekiyor. Şarj girişinin de yer almadığı bu modelin sadece kablosuz bir şekilde şarj olduğunu da belirtmemiz gerek. Oppo, eSIM teknolojisini de destekleyen bu akıllı telefon modelini piyasaya sürmeyi planlamıyor. Ancak telefonda sergilenen tüm özelliklerin yeni akıllı telefon modellerinde kullanılacağı ifade edilmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim