Anlık Bildirim

Oppo akıllı televizyon pazarına giriyor

Çin'in önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olan Oppo, akıllı televizyon pazarına girmeye hazırlanıyor. Şirketin başkan yardımcısı konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Oppo akıllı televizyon pazarına giriyor Tam Boyutta Gör

Oppo şu anda dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri haline geldi. Oppo Enco Free kablosuz kulaklık ve Oppo Watch akıllı saat modelleriyle ürün yelpazesini genişleten şirket, şimdi de akıllı televizyon pazarına girmeye hazırlanıyor.

Yılın ikinci yarısında geliyor

Şirketten yapılan açıklamaya göre Oppo çok yakında akıllı televizyon markasını tanıtacak. Lansman tarihi ile ilgili henüz bir bilgi yok ancak Oppo başkan yardımcısı Liu Bo, şirketin akıllı televizyonlarını bu yılın ikinci yarısında piyasaya süreceğini belirtiyor. Oppo bu gelişmeyle birlikte, Xiaomi, Huawei, Honor, OnePlus, Nokia, Motorola ve Realme gibi şirketlere bu alanda da rakip olacak diyebiliriz.

Oppo akıllı televizyon pazarına giriyor Tam Boyutta Gör

Oppo'nun, Koronavirüs endişeleri nedeniyle iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'de akıllı televizyon modelleriyle ilgili ipuçları vermesi bekleniyordu. Bu fırsatı kaçıran şirketin, ürünleriyle ilgili bilgileri önümüzdeki günlerde paylaşması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim