Anlık Bildirim

Oppo akıllı saatin ilk canlı fotoğrafı yayınlandı

Çinli teknoloji üreticisi Oppo'nun önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeye hazırlandığı akıllı saat modelinin ilk canlı fotoğrafı ortaya çıktı. Cihaz EKG özelliğine de sahip olacak.

Oppo akıllı saatin ilk canlı fotoğrafı yayınlandı Tam Boyutta Gör

XDA geliştirici forumunun editörlerinden Max Weinbach, kişisel Twitter hesabından Oppo Watch olarak isimlendirilmesi beklenen akıllı saatin ilk canlı fotoğrafını yayınladı.

300 dolar fiyat etiketiyle gelebilir

Yayınlanan fotoğrafta Oppo'nun ilk akıllı saatini tüm hatlarıyla net bir şekilde görebiliyoruz. Sağ tarafında iki düğmenin yer aldığı görülen cihaz, yuvarlatılmış köşeleri ve kavisli bir ekranı olan dikdörtgen bir kasaya sahip. Düğmelerden birinde ise cevapsız aramalar, mesajlar ve diğer etkinliklerle ilgili kullanıcıyı uyaran bir LED göstergenin olduğu belirtiliyor. Mikrofon ise bu iki düğmenin tam ortasına konumlandırılmış.

Oppo akıllı saatin ilk canlı fotoğrafı yayınlandı Tam Boyutta Gör

Kalp atış hızı izleme, kan basıncı ölçme, uyku takibi, yakılan kalori miktarını gösterme gibi özelliklere sahip olan Oppo Watch aynı zamanda EKG'de çekebilecek. 300 dolar fiyat etiketiyle piyasaya sürülmesi beklenen akıllı saatin, çok yakın bir zamanda tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim