Anlık Bildirim

Oppo, 7 kameralı akıllı telefon modelini piyasaya süren ilk şirket olabilir

Çinli teknoloji üreticisi Oppo'nun aldığı yeni bir patent, şirketin 7 arka kameraya sahip bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını gösteriyor. Oppo bu alanda bir ilki gerçekleştirebilir.

Oppo, 7 kameralı akıllı telefon modelini piyasaya süren ilk şirket olabilir

Akıllı telefonlardaki kameraların, kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli olduğu zamanlar geride kaldı. Şirketler artık üçlü, dörtlü ve hatta beşli kamera kurulumları derken, bu işi daha da ileri götürmeye kararlı gibi görünüyorlar.

Oppo ilki gerçekleştirebilir

Çin merkezli teknoloji üreticisi Oppo'nun yeni aldığı bir patentte, şirketin 7 arka kameraya sahip bir akıllı telefon üretme planları olduğu ortaya çıktı. Bu alanda bir ilki gerçekleştirebilme ihtimali olan Oppo, görüntülerden de görebileceğiniz üzere cihazın tasarımı üzerinde çalışıyor ve kamera yerleşimi için yuvarlak veya altıgen modül kullanma planları yapıyor.

Oppo, 7 kameralı akıllı telefon modelini piyasaya süren ilk şirket olabilir Tam Boyutta Gör

Her iki durumda da cihazın çok estetik olmayacağını söylemek mümkün. Ancak tabii ki son kararı verebilmek içiin nihai tasarımın gün yüzüne çıkması gerek. Buna ek olarak cihazın ön tarafı ise daha geleneksel olarak tasarlanmış. Su damlası çentik ve ince çerçeveli cihazın, herhangi bir fiziksel düğmeye ve bağlantı noktasına sahip olmadığı da dikkat çeken bir diğer nokta diyebiliriz. Şirketin bu patenti hayata geçirmeye karar vermesi durumunda ise, önümüzdeki günlerde cihazla ilgili daha fazla detayın sızması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim