Anlık Bildirim

Önümüzdeki ay yayınlanacak olan Westworld 3. sezonundan ilk uzun fragman

HBO, Westworld'un yeni sezonu için ilk uzun fragmanı yayınladı. Yaklaşık üç dakika uzunluğundaki fragmanda sezonla ilgili epey bir detay yer alıyor.

Önümüzdeki ay yayınlanacak olan Westworld 3. sezonundan ilk uzun fragman Tam Boyutta Gör

Son yılların en popüler dizilerinden birisi olan Westworld, üçüncü sezonuyla nihayet önümüzdeki ay ekranlara geri dönüyor. Yapımcı kanal HBO, yeni sezonun prömiyer tarihine az bir süre kala bugün uzun bir fragman yayınladı. 

Westworld'un yeni sezonu ilk iki sezona göre çok daha farklı bir yapıya sahip olacak. Yayınlanan fragmandaki görüntüler sanki başka bir diziye aitmiş gibi görünüyor desek sanıyorum yanılmış olmayız. Dizinin tema parklarını terk ettiğini ve olayların artık dış dünyada geçtiğini görüyoruz. 

Üçüncü sezonda Westworld dünyasına Breaking Bad'in ünlü aktörü Aaron Paul katılıyor. Aaron Paul'un karakteri, "geleceğini çalan" gizemli birisine karşı mücadele etmek için Dolores ile bir araya geliyor. Tema parkından kaçan bir diğer ünlü karakterimiz Maeve ise, Dolores'i öldürmek için harekete geçiyor.

Önceki sezonların diğer ünlü karakterleri Man in Black (Ed Harris), Charlotte (Tessa Thompson) ve Bernard (Jeffrey Wright) da yine yeni sezonda başrollerde yer alacak.

Westworld'un üçüncü sezonu 15 Mart'ta yayınlanacak. Dizi Jonathan Nolan ve Lisa Joy tarafından hazırlanıyor.

Önümüzdeki ay yayınlanacak olan Westworld 3. sezonundan ilk uzun fragman Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim