Anlık Bildirim

OnePlus Z'nin tanıtım tarihi sızdırıldı

OnePlus yeni bir uygun fiyatlı akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. OnePlus Z adı altında piyasaya sürülmesi beklenen cihazın tanıtım tarihiyle ilgili detaylar internete sızdırıldı.

OnePlus Z'nin tanıtım tarihi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

OnePlus CEO'su Pete Lau kısa süre önce yaptığı bir açıklamada, şirket olarak uygun fiyatlı akıllı telefon pazarına geri döneceklerini söylemişti. Deneyimli yöneticinin bu sözleri OnePlus X'in halefi olarak piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus Z'yi doğrular nitelikteydi.

Android Central internet sitesinin ele geçirdiği bilgilere bakılırsa, akıllı telefonla tanışmak için çok fazla beklemek zorunda kalmayacağız. OnePlus Z önümüzdeki ayın ortalarında Hindistan'da resmiyet kazanacak. Lansman etkinliğinin 10 Temmuz'da yapılması planlanıyor.

OnePlus Z'nin tanıtım tarihi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi ne kadar olacak?

OnePlus'ın henüz bu konuda herhangi bir resmi açıklama yapmadığını belirtelim. Söylentilere göre OnePlus Z; FullHD+ çözünürlükte 6.55 inç AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 765G yonga seti ve 6 GB RAM ile gelecek. Fiyat etiketinin ise 330 dolar civarında olacağı bildiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim