Anlık Bildirim

OnePlus Watch Cyberpunk 2077 sürümü geliyor

OnePlus Watch Cyberpunk 2077 sürümünün özelleştirilmiş kayışlarını gösteren bir görsel çevrimiçi olarak sızdırıldı. OnePlus 8T'den sonra akıllı saat için de oyuna özel bir sürüm gelecek.

OnePlus Watch Cyberpunk 2077 sürümü geliyor Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji şirketi OnePlus'ın bir akıllı saati piyasaya sürmeye hazırlandığı uzun süredir söylentiler arasında. Markanın ilk giyilebilir cihazının Ekim ayında piyasaya çıkması gerekiyordu ancak bu planların ertelendiği bildirildi. Son olarak Digital Chat Station tarafından ortaya konulan görseller, yaklaşmakta olan OnePlus Watch'un Cyberpunk 2077'ye özel bir sürümünün çıkacağını gösteriyor.

OnePlus Watch Cyberpunk 2077 sürümü

OnePlus Watch'un ilk olarak OnePlus 8T ile birlikte piyasaya çıkacağı söylendi. Şirket bu kararından üretim zorlukları veya yazılım sorunları sebebiyle vazgeçmiş olabilir. OnePlus Watch'un nasıl görüneceğini hala bilmiyoruz ancak önceki söylentiler şirketin dairesel bir kadran tasarımını tercih edebileceğini gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde OnePlus, 8T modelinin Cyberpunk 2077 sürümünü tanıttı. Ortaya çıkan görseller OnePlus'ın oyuna özel bir de akıllı saat sürümünün geleceğini gösteriyor.

Görsele göre OnePlus saat modelinin kordonu silikondan yapılmış gibi görünüyor ve kordonun üzerinde OnePlus ve Cyberpunk 2077 yazıyor.

OnePlus Watch, muhtemelen OnePlus 9 ile birlikte ilk çıkışını yapabilir. Bu da OnePlus 8T Cyberpunk 2077'nin aksine oyuna özel akıllı saat sürümünün, oyun piyasaya sürüldükten sonra geleceğini gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim