Anlık Bildirim

OnePlus Pad Go'nun pil kapasitesi ve şarj hızı açıklandı

OnePlus yakında uygun fiyatlı yeni bir tablet piyasaya sürecek. Çinli marka lansman öncesinde cihazın batarya kapasitesi ve şarj hızını açığa çıkaran bir görsel paylaştı.
OnePlus Pad Go'nun pil kapasitesi ve şarj hızı açıklandı Tam Boyutta Gör
OnePlus markası yakında çıkış yapacak yeni tableti ile ilgili detayları açıklamaya devam ediyor. Çinli şirketin Hindistan bölümü X (Twitter) hesabında uygun fiyatlı modelin 8.000 mAh batarya ile piyasaya sürüleceğini gösteren yeni bir tanıtım posteri yayınladı.

Firma ayrıca OnePlus Pad Go'nun 33W SUPERVOOC hızlı şarj desteği ile geleceğini de açıkladı. Tabletin diğer tüm detayları ve fiyat etiketi 6 Ekim tarihinde düzenlenecek etkinlikte duyurulacak. Ancak daha önce özellikleri hakkında bazı bilgiler internete sızdırılmıştı.

OnePlus Pad Go neler sunacak?

OnePlus Pad Go'nun 2.4K çözünürlüğe sahip 11.35 inç ekran, Dolby Atmos destekli stereo hoparlörler ve Android 13 işletim sistemiyle geleceği söyleniyor. Cihaz iki adet 8 megapiksel kamera içerecek. Bunlardan biri ön, diğeri ise arka panelde görev yapacak.

Tabletin MediaTek Helio G99 yonga setiyle sunulacağı söyleniyor. Bu işlemciye 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama birimi eşlik edecek. Şimdilik bilinenler bu kadar. Geri kalan özellikleri ve fiyat bilgisini yarınki etkinlikte öğrenme şansımız olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim