Anlık Bildirim

OnePlus Nord TWS'nin görselleri sızdırıldı

OnePlus, bluetooth kulaklıklarına bir yenisini ekliyor. OnePlus Nord TWS olarak adlandırılan bluetooth kulaklıkların, son prototip halinden bazı görseller sızdırıldı.

OnePlus Nord TWS'in görselleri sızdırldı Tam Boyutta Gör

OnePlus, daha önceden OnePlus Buds Z ve OnePlus Buds Pro gibi bluetooth kulaklıklar yapmıştı. Şirket, bluetooth kulaklıklarına bir yenisini eklemeye karar vermiş gözüküyor. 91 Mobiles'tan gelen sızıntı bilgilere göre OnePlus, Nord TWS isimli bluetooth kulaklıklar üzerinde çalışıyor. 

OnePlus Nord TWS kulaklıkların tasarımı sızdırıldı

OnePlus Nord TWS'in görselleri sızdırldı Tam Boyutta Gör

OnePlus, Nord serisini telefonlarından sonra kulaklıklarına getirmeye hazırlanıyor. Görseller son prototip aşamasından olduğu için ufak değişiklikler olabilir. Ancak resimlerden görüldüğü üzere siyah mat renginin üstüne işlenen altın rengi kulaklıklara hoş bir hava katmış. Ayrıca siyah rengin yanı sıra başka renk seçeneklerine sahip olabileceği de olası ihtimaller arasında. 

Yayınlanan resimlerde silikon kulak ucuna sahip kulaklığın, kulağa daha iyi oturması için açılı bir tasarım ile geldiği görünüyor. Görsellerde şarj bağlantısının nereden yapıldığı ve herhangi bir ışıklandırmaya sahip olup olmadığı görülmüyor.

OnePlus Nord TWS'nin henüz kablosuz şarjı destekleyip desteklemeyeceğine dair bir haber olmasa da kulaklıkların Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği ile gelmesi bekleniyor. Kulaklıklar hakkında henüz kesin bir fiyat bilgisi olmasa da orta segment kulaklıkların fiyat aralığında olacağı çıkan söylentiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim