Anlık Bildirim

OnePlus ilk tam kablosuz kulaklığını Temmuz'da çıkarabilir

OnePlus'ın Temmuz ayında uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefon tanıtması bekleniyor. Çinli şirket aynı tarihte ilk tam kablosuz kulaklığına da resmiyet kazandırabilir.

OnePlus ilk tam kablosuz kulaklığını Temmuz'da çıkarabilir Tam Boyutta Gör

Alman duyumcu Max J. (@MaxJmb) OnePlus'ın gelecekte piyasaya sürmeyi planladığı ürünler hakkında bilgi sağlamaya devam ediyor. Bu kez Çinli üreticinin ilk tam kablosuz kulaklığını çıkarmaya hazırlandığını söyledi.

OnePlus'ın önümüzdeki Temmuz ayında uygun fiyatlı OnePlus Z (OnePlus 8 Lite) modelini tanıtacağına yönelik bilgiler gelmişti. Şirket aynı tarihte ilk tam kablosuz kulaklığını da duyurabilir.

Muhtemel özellikleri

Şu an için cihazla ilgili hiçbir detay yok. Ancak yakınlık sensörü, hızlı bağlantı foksiyonu, USB-C bağlantı noktası, gürültü azaltma işlevi sunan çift mikrofon ve 4-5 saatlik pil ömrü gibi özelliklere sahip olmasını bekleyebiliriz.

OnePlus ilk tam kablosuz kulaklığını Temmuz'da çıkarabilir Tam Boyutta Gör

Bu arada haber içerisinde yer alan görsellerin Hintli tasarımcı Ayush Singh Patel tarafından oluşturulduğunu belirtelim. Render'lar şirketin mevcut Bullets V2 kulaklık modelini temel alıyor. Bakalım OnePlus'ın ilk tam kablosuz kulaklığı bu görüntülerdekine benzeyecek mi?

Kaynakça https://twitter.com/MaxJmb/status/1261250832474963969 https://www.behance.net/gallery/84078413/Oneplus-Bullets-V3 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim