Anlık Bildirim

Olimpiyatlar ve FC Barcelona'nın resmi Twitter hesapları hacklendi!

OurMine hacker grubu bu kez de Olimpiyatlar ve Barcelona FC'nin Twitter hesaplarını bir süreliğine ele geçirdi. OurMine, birkaç aydır Twitter ve Instagram üzerinden saldırılarda bulunuyor

Olimpiyatlar ve FC Barcelona'nın resmi Twitter hesapları hacklendi! Tam Boyutta Gör

OurMine hacker grubu, sırasıyla ABD Ulusal Futbol Ligi ekiplerini ve medya şirketi olan ESPN'yi daha sonrasında Facebook ve Messenger'ın sosyal medya hesaplarını hacklemişti. Hacker grubu şimdi ise Olimpiyatlar'ın ve FC Barcelona'nın Twitter hesaplarını ele geçirdi.

FC Barcelona olayı doğrularken attığı bir tweetle, "FC Barcelona bir siber güvenlik denetimi gerçekleştirecek ve bu tür olaylardan kaçınmak, takipçilerimize ve hayranlarımıza en iyi hizmeti garanti etmek için üçüncü taraf araçlarla tüm protokolleri ve bağlantıları gözden geçirecektir. Bu durumun yol açmış olabileceği aksaklıklar için özür dileriz." ifadeleride bulundu.

OurMine hacker grubunun Twitter'da gerçekleştirdiği bu eylemlere karşılık olarak, Twitter bu güvenlik açığına dair bir resmi açıklama yapmazken sadece kullanıcıların hacklenen hesaplarını kilitleyerek saldırı geçtikten sonra kullanıcıya geri verildiğine dair bilgi verdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim