Anlık Bildirim

Öğrencilerle firmaları buluşturan CreaTech+ etkinliği, 10-11 Mart'ta İzmir'de düzenleniyor

CreaTech+ etkinliği 10-11 Mart 2020 tarihlerinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Gösteri Merkezi'nde düzenlenecek. Etkinlikte öğrenciler ile sektörün önce firmaları bir araya gelecek.

Öğrencilerle firmaları buluşturan CreaTech+ etkinliği, 10-11 Mart'ta İzmir'de düzenleniyor Tam Boyutta Gör

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nde kurulan İYTE İnovasyon Topluluğunun düzenlediği CreaTech+ etkinliği, 10-11 Mart tarihlerinde öğrencileri sektörün önde gelen isimleri ile buluşturacak. Bu yıl 6. sı düzenlenen CreaTech+ etkinliğine sadece enstitütü öğrencileri değil ortaöğretim, lisans ve lisansüstü öğrencileri katılabilecek.

CreaTech+; öğrencilerin teknoloji sektörü hakkında bilgi edinmesini, ilgilerini arttırmayı, girişimciliği teşvik etmeyi ve firmaların öğrencilere yol gösterici olmasını amaçlıyor. Etkinlikte alanında uzman kişiler konuşma yapacak.

Workshop, seminer, panel ve “Nasıl yaptım?” sunumları düzenlenecek. Şirket ve öğrenci standları kurulacak. Etkinliğe katılmak isteyenler için ücretsiz servis kaldırılacak.

CreaTech+ etkinliği 10-11 Mart 2020 tarihlerinde saat 09.30 ile 17.15 arasında İYTE Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek. DonanımHaber, CreaTech+ etkinliğini medya sponsoru olarak desteklemektedir.

Detaylar için adresini http://iyteinovasyon.com  ve İTYE İnovasyon Toğluluğu'nun sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Instagram: @iyte_inovasyon Twitter: @IyteInovasyon14 Youtube: iyte inovasyon

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim