Anlık Bildirim

NZXT Kraken X-3 ve Z-3 serisi AIO soğutucularını duyurdu

Dikkat çekici kasa tasarımlarıyla donanımseverlerin tanıdığı NZXT yeni kapalı devre sıvı soğutma çözümlerini duyurdu.

NZXT Kraken X-3 ve Z-3 serisi AIO soğutucularını duyurdu

Adını İngilizce ileri kelimesinin biraz bozulmasından alan NZXT donanım dünyasında özellikle de kasaları ve sıvı soğutma çözümleriyle biliniyor. Firma sisteminde özelliştirmeye giderken soğutma performansını da arttırmak isteyen kullanıcıları hedef alan soğutucularını duyurdu.

X-3 serisi daha uygun fiyatlı modeller olarak karşımıza çıkarken Z-3 modelleri daha ileri seviyede özelleştirme imkanı sunuyor. Z-3 ailesinde 280-360 mm uzunluklarındaki radyatörlere yer verilmiş. X-3’te ise 240-360 mm aralığı sunulmuş durumda.

Pompa Asetek imzalı

Asetek’in 7. nesil pompalarını temel alan modellerdeki çözüm 800-2800 RPM aralığında görev yapıyor. Pompa için biçilen ömrün paylaşılmadığını da belirtelim. Fan olarak NZXT’nin Aer P120 fanlarının tercih edildiği AIO modellerinde fanlar 21-36 dBA gürültü çıkarırken 73.11 CFM’ye kadar havayı itebiliyor. Ayrıca 4 watt güç tüketen pompanın dolaştırdığı sıvıyı serinleten PWM fanlara 60 000 saat üzeri ömür biçilmiş.

NZXT Kraken X-3 ve Z-3 serisi AIO soğutucularını duyurdu

Son olarak X-3 çözümlerinde yer alan kapak 360 derece dönebildiği gibi önceki nesle göre RGB aydınlatmalı dairesi %10 daha büyük. Z-3 ailesinde ise 2.36’’ büyüklüğe sahip 24-bit renk derinlikli ekran kullanıcının tercihine bağlı olarak bir görseli ya da GIF medyasını görüntüleyebiliyor.

NZXT Kraken X-3 ve Z-3 serisi AIO soğutucularını duyurdu

AMD’nin TR4 soketinin yanı sıra Intel tarafında LGA 2066 sokete kadar geniş uyumluluk listesine sahip modellerin fiyatı ise taban modelden üst modele doğru 129.99 dolardan 279.99 dolara kadar yükseliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11921 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
NZXT Kraken X-3, NZXT Kraken z- ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim