Anlık Bildirim

Nvidia: Talebe yetişmemiz birkaç ayı bulabilir

RTX Ampere’nin satışa sunulmasıyla stokların tükenmesinin ardından kullanıcılar Nvidia’a tepki göstermeye devam ediyor. Görünüşe göre sorun yakın zamanda çözülmeyecek.

Nvidia: Talebe yetişmemiz birkaç ayı bulabilir Tam Boyutta Gör

Yeşil ekip RTX 3000 serisiyle etkileyici performans artışı sunarken daha dengeli bir fiyatlandırma izledi. Buraya kadarki kısım donanımseverleri heyecanlandırsa da stoklarda bulunmayan kartlar bekleyenleri üzmeye devam ediyor.

Firmanın CEO koltuğunda oturan Jensen Huang’ın yatırımcılarla biraraya geldiği etkinlikte yaptığı açıklamalar RTX 3000 serisinden bir kart edinmek isteyenlerin duymak istemeyeceği cinsten.

Stok sıkıntısı bir süre devam edebilir

Huang’a göre endüstri genelinde yaşanan yavaşlık neticesinde piyasadaki talebe yetişilemiyor. Bulunabilirlik durumundaki düzelme içinse birkaç ay sürebileceği belirtilmiş.

Yeşil ekibin CEO’su geçtiğimiz ay da içinde bulunduğumuz pandemi dönemine işaret ederek stok sıkıntısının yıl sonuna kadar sürebileceğini açıklamıştı. Diğer taraftan AMD’nin RX 6800 serisinde de aynı durum yaşandığı bildiriliyor. Umarız ilerleyen dönemde oyuncular hayalini kurduğu kartlara kavuşabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4861 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
rtx 3000, rtx ampere ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim