Anlık Bildirim

Nvidia Ray Tracing’le gelecek 6 yeni oyun duyurdu

GPU devi Nvidia oyun dünyasına kattığı ışın izleme teknolojisiyle gelecek oyunlarına 6 yenisini ekledi. Yapımlar önümüzdeki seneden itibaren raflardaki yerini almaya başlacak.

Nvidia Ray Tracing’le gelecek 6 yeni oyun duyurdu Tam Boyutta Gör

Nvidia Ray Tracing teknolojisiyle oyunlardaki gerçekçiliği yeni bir seviyeye yükseltse de geçtiğimiz 2 yıl içerisinde ışın izleme desteğiyle gelen yapımların sayısı sınırlı kaldı. Buna karşın firma yeni teknolojisini yaygınlaştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Ray Tracing destekli 6 yeni oyun

Şu günlerde düzenlenen GTC 2019 etkinlğinde duyurulan yeni oyunlar da bu çalışmaların meyvelerinden. Minecraft’ın başı çektiği 6 yapım önümüzdeki dönemde oyuncuların beğenisine sunulacak.

Minecraft’la başlayacak olursak, uzun süredir sevilerek oynanılan oyun önümüzdeki yıl içerisinde Ray Tracing desteği ile güncellenecek. Bright Memory Infinite’ı Remake formatında yenileyen FYQD-Studio da bu sene başlarında Steam üzerinden indirmeye sunduğu oyunun ilk bölümünü ışın izleme teknolojisiyle uyumlu hale getirecek.

Anime oyun geliştiricisi Mihoyo da anime tarzında görsellere sahip Project X’i 2021’in ortalarında Ray Tracing desteğiyle satışa sunacak. Son yılların popüler oyun tarzı Battle Royal tarzı oyun severlere yönelik geliştirilen bağımsız yapımcı oyunu Convallaria da 2020 yılında çıkış bir diğer oyun.

Tencent’in yine Battle Royal modunda hazırladığı nişancı oyunu Ring of Elysium ise hali hazırda Steam’den indirilebilir durumda olan ancak ışın izleme ile güncellenecek bir diğer yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Nvidia Ray Tracing’le gelecek 6 yeni oyun duyurdu Tam Boyutta Gör

Son olarak uzay ortamında geçecek Boundry, bir robotu kontrol eden tavşan olarak yer alacağınız F.I.S.T ve Xuan-Yuan Sword VII de yeşil ekibin Ray Tracing destekleyen kartlarını kullanan oyuncuların yeni teknolojiyi deneyimleyebileceği diğer oyunlar olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3843 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, ray tracing ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim