Anlık Bildirim

Nvidia NVLink köprüsünün fiyatını açıkladı

GPU devinin sadece en üst seviye kartına has tuttuğu yeni NVLink bağlantısı için gerekli köprünün fiyatı açıklandı. En yüksek performansı elde etmek isteyenlerin bütçeyi biraz daha genişletmesi gereke

Nvidia NVLink köprüsünün fiyatını açıkladı Tam Boyutta Gör

Son yıllarda çoklu GPU kurulumları giderek önemini yitirmeye devam ediyor. Öyle ki AMD tarafında CrossFire teknolojisi RDNA kartlarla tarihe karıştı. Nvidia ise kısıtlı bir şekilde desteğini devam ettiriyor.

RTX Ampere kartların getirdiği yeniliklerden birisi de yeni NVLink arayüzüydü. Modellerin tanıtılmasının ardından NVLink köprüsünün de fiyatı belli oldu. 79.99 dolarlık fiyat etiketiyle 24 Eylül’den itibaren satışa sunulacak bağlantı ekipmanı ile en yüksek performansı hedefleyenler hedefleniyor. Köprünün tasarımı ise kullanılacağı RTX 3090 ile benzerlik gösteriyor.

Son olarak kullanıcı sayısının azlığı, pratikte uygulama zorluğu ve performans getirisinin maliyetine değmemesi nedeniyle oyun endüstrisi çoklu GPU’lu sistemlerden giderek uzaklaşıyor. Yine de bu deneyimi yaşamak isteyenlerin 3079 doları gözden çıkarması gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim