Anlık Bildirim

Nvidia, Android için GeForce Now'da kaliteyi artırdı

Nvidia, bulut oyun hizmeti GeForce Now için yeni güncelleme yayınladı. Android tarafında akış kalitesi daha da arttı ancak yalnızca en üst paketi kullananlar faydalanabilecek.
nvidia geforce now android 120fps 1440p Tam Boyutta Gör
NVIDIA, GFN Thursday güncellemesiyle GeForce Now’da akış kalitesinin artırıldığını duyurdu. GeForce Now artık Android cihazlarda daha yüksek akış kalitesi sunuyor. Ultimate aboneliğine sahip olan kullanıcılar artık Android cihazlarda 1440p 120fps kalitede oyunları oynayabilecek.

Yeni akış seçeneği 1440p 120FPS!

nvidia geforce 1440p 120fps akış seçeneği Tam Boyutta Gör
Güncellenen GeForce Now Android uygulaması, saniyede 120 kare hızında 1440p çözünürlüğe kadar akış desteğiyle mobil cihazlarda bulut üzerinden daha akıcı ve yüksek kalitede oyun oynama deneyimi yaşatacak. Ayarlar menüsünde 3840 x 1080 (32:9) akış kalitesi seçeneği yalnızca Ultimate üyelerine çıkacak. Oyuncular, platformdaki oyunlara GeForce RTX 4080 destekli sunuculardan hızlıca erişebilecek.

Nvidia, Android cihazlar için akış kalitesini artırmanın yanı sıra bu hafta platforma birkaç yeni oyun ekledi. GeForce Now’a eklenen yeni oyunların listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim