Anlık Bildirim

Nvidia 4 oyuna daha DLSS desteği getirdi: %120'ye kadar performans artışı var

GPU devinin yapay zeka destekli ölçekleme teknolosini destekleyen oyunların sayısı artmaya devam ediyor. Yeni eklenen yapımlarda performans getirisi bir hayli iyi seviyede.

Nvidia 4 oyuna daha DLSS desteği getirdi: %120'ye kadar performans artışı var Tam Boyutta Gör

Yeşil ekip DLSS teknolojisini duyurduğu günden bu yana destekleyen oyunların sayısını arttırmak için çalışmaya devam ediyor.

DLSS destekli yapımların listesi uzuyor

Yapılan son duyuruya göre 25 oyunun bulunduğu listeye 4 yapım daha eklendi. Activision’un imzasını taşıyan Call of Duty: Black Ops Cold War’da artık DLSS, Reflex, Ansel ve Highlights teknolojileri destekleniyor.

Yeni eklenen DLSS desteği sayesinde oyunda 4K çözünürlükte %85’e kadar performans artışı elde etmek mümkün. Çok oyunculu  popüler yapımlardan War Thunder’ın da listeye eklenmesiyle oyuncular 4K’da %30’a kadar iyileşme yaşayabilecek.

 

Darkflow Software’in çevrim içi takım tabanlı MMO oyunu Enlisted’de ise DLSS sayesinde 4K seviyesinde %55’lik kazanım elde edilebiliyor.

Ek olarak Void Interactive tarafından klasik S.W.A.T oyunlarından esinlenerek hazırlanan Ready or Not’ın alfa sürümlerine gelen güncellemeyle DLSS açıldığı takdirde yine 4K’da %120’ye varan FPS artışı yakalamak mümkün.

Son olarak Nvidia önümüzdeki dönemde oyunculara DLSS desteği konusunda Cyberpunk 2077’nin de dahil olduğu yapımların yolda olduğunu müjdelemiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5481 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, nvidia dlss ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim