Anlık Bildirim

Nubia Red Magic 5G, AnTuTu'da performans rekoru kırdı

Çok yakında duyurulması beklenen Nubia Red Magic 5G performansıyla adından çok söz ettireceğe benziyor. Oyun odaklı telefon AnTuTu'da kırılması zor bir rekora imza attı.

Nubia Red Magic 5G, AnTuTu'da performans rekoru kırdı Tam Boyutta Gör

Çinli Nubia'nın alt markası ZTE, yakında Red Magic 5G adlı yeni nesil oyuncu telefonunu piyasaya sürecek. AnTuTu'da test edilen cihaz, gösterdiği performansla bir rekora imza attı.

Nubia CEO'su Ni Fei, Weibo hesabında test sonuçlarının ekran görüntüsünü yayınladı. Nubia Red Magic 5G, AnTuTu'da 633.724 puan alarak bugüne kadarki en yüksek skora ulaştı.

Nubia Red Magic 5G, AnTuTu'da performans rekoru kırdı

Kıyaslama açısından Black Shark 3 Pro'nun AnTuTU'da 620.952 puan, iQOO 3 5G'nin ise 597.583 puan aldığını belirtelim. Dolayısı ile Nubia Red Magic 5G, performans açısından kesinlikle en güçlü akıllı telefon olacak.

Snapdragon 865 işlemci ve 16 GB LPDDR5 RAM

Ni Fei daha önce cihazın 144 Hz tazeleme oranı sunan dünyanın ilk oyun odaklı telefonu olacağını söyledi. Nubia Red Magic 5G, Qualcomm Snapdragon 865 işlemci ve Snapdragon X55 modemle gelecek.

Nubia Red Magic 5G, AnTuTu'da performans rekoru kırdı Tam Boyutta Gör

Çift modlu 5G (SA ve NSA) bağlantısını destekleyeceği açıklanan telefon 16 GB LPDDR5 RAM ve 55 Watt hızlı şarj teknolojisiyle piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim