Anlık Bildirim

Nubia'nın fütüristik tasarımlı kablosuz kulaklığı Avrupa'ya açıldı

Nubia'nın geçtiğimiz aylarda Çin'de piyasaya sürdüğü tam kablosuz oyuncu kulaklığı global pazara geldi. Red Magic Cyberpods, RGB aydınlatma ve düşük gecikme modu gibi özellikler sunuyor.

Nubia'nın fütüristik tasarımlı kablosuz kulaklığı Avrupa'ya açıldı Tam Boyutta Gör

Nubia geçtiğimiz Temmuz ayında kendi ana vatanında piyasaya sürdüğü Red Magic isimli tam kablosuz oyuncu kulaklığını Çin dışına çıkardı. Cihaz global pazarda Red Magic Cyberpods ismiyle boy gösterecek.

Fütüristik bir görünüme sahip olan kulaklık Bluetooth 5.0 bağlantısı ve dokunmatik kontrol sunuyor. Kulaklıkların her birinde 8 mm sürücü var. Ayrıca üzerlerinde kulağa daha iyi oturmalarını sağlayan ayarlanabilir kancalar mevcut.

Nubia'nın fütüristik tasarımlı kablosuz kulaklığı Avrupa'ya açıldı Tam Boyutta Gör

Avrupa fiyatı belli oldu

Red Magic Cyberpods düşük gecikme modu ve RGB aydınlatma gibi özelliklere sahip. Kulaklıklar şarj kutusunun da desteğiyle 20 saate kadar pil ömrü sunabiliyor. Cihazın USB-C bağlantı noktası üzerinden şarj edildiğini de belirtelim.

Nubia'nın fütüristik tasarımlı kablosuz kulaklığı Avrupa'ya açıldı Tam Boyutta Gör

Nubia Red Magic Cyberpods, 20 Kasım itibarıyla Avrupa ülkelerinde satışa çıkacak. Oyuncu kitlesini hedef alan şık görünümlü kablosuz kulaklığı satın almak isteyenleri 50 euro gibi bir parayı gözden çıkarması gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim