Anlık Bildirim

nuTonomy'nin otonom araçları Boston'da test sürüşlerine başlıyor

Sürücüsüz otomobiller için yazılım geliştiren lider şirketlerden olan nuTonomy'nin, karmaşık trafiği ile ünlü olan Boston'da test sürüşleri yapmaya başlayacağı açıklandı.
Otonom araçlar için yazılım geliştiren lider şirketlerden nuTonomy, karmaşık trafiği ve yolları ile ünlü olan Boston'da test sürüşlerine başlayacağı açıklandı. Şirket daha önce sınırlı bir bölgede yaptığı testleri artık trafiğe açık tüm alanlarda yapmaya başlayacak.

nuTonomy, testler için karmaşık trafiğiyle ünlü Boston'u seçti

Boston Ulaşım Departmanı yetkilisi Gina N. Fiandaca konuyla ilgili olarak: "Son iki yıl boyunca nuTonomy ile işbirliği içinde çalıştık ve test süreci boyunca ilerlemelerini izledik. Şirketin güvenlik konusundaki kararlılığına güveniyoruz." ifadelerini kullandı. Şehir yetkilileri, otonom sürüş teknolojisini, trafik kazalarını azaltmak ve şehir sakinleri için ulaşım seçeneklerini genişletmenin bir parçası olarak gördüklerini ifade ediyorlar.
nuTonomy'nin neredeyse bir buçuk yıldır test edildiğini ve herhangi bir olayın yaşanmadığını belirten yetkililer: "Bazı zorlu bölgelerde testler gerçekleştiriyoruz. Henüz trafik yasalarını ihlal etmedik ve herhangi bir kazaya sebebiyet vermedik. Planımız aşamalı olarak hareket etmek." şeklinde konuştular.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim