Anlık Bildirim

Nokia, MWC 2020 için davetiyelerini yolladı

Mobil teknolojiler için yılın en önemli fuarı Mobile World Congress için sayılı gün kaldı. Nokia da 23 Şubat tarihinde düzenleyeceği MWC etkinliği için davetiyelerini yolladı.
Nokia, MWC 2020 için davetiyelerini yolladı Tam Boyutta Gör

Tüm dünyanın takip edeceği ve yılın en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olan Mobile World Congress, her sene olduğu gibi bu sene de Şubat ayının sonunda gerçekleşecek. Firmaların birçok yeni modelini sergileyeceği konferansın konuklarından biri de Nokia. 23 Şubat tarihinde gerçekleşecek Nokia etkinliği için davetiyeler yollandı.

Nokia 9.2 ve çok daha fazlası

Nokia’nın son dönemde sızıntılara konu olan birçok yeni modeli mevcut. Bu modellerin MWC 2020 etkinliğinde kendini göstermesi şaşırtıcı olmayacaktır. Örneğin ekran altı ön kamera ve daha gelişmiş arka kamera sistemi ile Nokia 9.2 Pureview bunlardan biri olabilir. Ek olarak Nokia 5.2 ve Nokia 1.3 modellerini görmeyi bekliyoruz. Ayrıca Nokia, tanıtacağı akıllı telefonlara ek olarak Nokia 400 isimli tuşlu modeli de gün yüzüne çıkarabilir.

Kısacası birçok akıllı telefon üreticisi güncel modellerini MWC 2020’de kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Ancak her ne kadar şimdilik hiçbir bilgi veya duyum olmasa da coranavirüs salgını MWC 2020’yi etkileyebilir. Barcelona’da gerçekleşecek etkinlikte birçok Çinli üretici ve dünyanın her yerinden basın mensubu yer alacak. Dolayısıyla oldukça riskli bir ortamın oluştuğunu söyleyebiliriz. Eğer salgının gidişatı kötü yönlü olursa MWC 2020’nin de ertelendiğini görebiliriz. Ancak şimdilik varsayımlardan öteye gidemiyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim