Anlık Bildirim

Nokia 1.3'ün sızan görseli, çentikli ekran ve tek arka kamerayı gösteriyor

HMD Global, 19 Mart tarihinde Londra'da bir etkinlik düzenleyerek yeni akıllı telefonunu tanıtacak ve görünen o ki, bu lansman etkinliğinde Nokia 1.3 olarak adlandırılan cihaz da sergilenebilir.

Nokia 1.3'ün sızan görseli, çentikli ekran ve tek arka kamerayı gösteriyor Tam Boyutta Gör

Nokia akıllı telefonların üreticisi HMD Global, yarın bir etkinlik düzenleyerek ilk 5G telefonunu tanıtacak. Ortaya çıkan yeni sızıntılara bakılırsa, bu etkinlikte Nokia 1.3 adlı cihazın da tanıtılması kuvvetle muhtemel görünüyor.

Yarın tanıtılabilir

Güvenilir sızıntı kaynaklarından Evan Blass tarafından yayınlanan görsel, TA-1207 model numarasına sahip Nokia 1.3'ün tasarımını gösteriyor. Kömür rengindeki cihazın, kalın çerçevelere ve su damlası formunda bir çentiğe sahip ekranı olduğu görülüyor. Akıllı telefonun arka panelinde ise led flaşla birlikte tek bir kamera yer alıyor.

Nokia 1.3'ün sızan görseli, çentikli ekran ve tek arka kamerayı gösteriyor Tam Boyutta Gör

Cihazın sağ tarafında güç ve ses açma kapama düğmeleri görülürken, sol taraftaki düğmenin ise Google Asistan özelliğini açmak için kullanabileceği öngörülüyor. 3.5mm kulaklık girişinin de yer aldığı Nokia 1.3'ün sızan diğer özellikleri arasında ise 2.920 mAh pil ve 5.8 inç ekran olduğunu da belirtelim. Akıllı telefonun fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi payaşılmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim