Anlık Bildirim

Nintendo, Mario temalı bir saat için Tag Heuer ile iş birliği yapıyor

Nintendo, sürpriz bir şekilde ortaya çıkan bir iş birliği ile hayranlarını şaşırttı. Super Mario temalı sınırlı üretim bir saat için Tag Heuer ile iş birliği yaptığını duyurdu.

Nintendo, Tag Heuer ile iş birliği yapıyor Tam Boyutta Gör

Japonya merkezli video oyunu ve elektronik şirketi Nintendo, İsviçreli lüks saat üreticisi Tag Heuer ile iş birliği yaptığını duyurdu. İki şirket günün erken saatlerinde Twitter üzerinden yayınlanan gönderi ile Super Mario temalı saat üzerinde gerçekleştirdikleri iş birliğini açıkladı.

Çok yakında çıkacak olan ve sınırlı üretim saate erken erişim için Tag Heuer resmi web sitesi üzerinden şimdi kaydolabilirsiniz. Kafa karıştırıcı bir şekilde Tag Heuer’ün attığı tweet içeriğinde 13 Temmuz tarihi vurgulanırken, web sitesinde geri sayan saat 15 Temmuz gününü işaret ediyor. Gerçekten ne zaman erişim sağlanabileceğini öğrenmek için siteye kaydolmak isteyebilirsiniz.

Sitede, fiyatlandırma ile ilgili herhangi bir bilgi verilmiyor fakat, Tag Heuer markası düşünüldüğü zaman fiyatının ucuz olmayacağı aşikar. Nintendo’dan görülmesi beklenmedik bu iş birliği nasıl ilerleyecek hep birlikte göreceğiz. Saatin resmi açıklama duyurusu önümüzdeki hafta yapılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim