Anlık Bildirim

Nikon D6'nın çıkış tarihi ertelendi

Nikon, Şubat ayında tanıttığı yeni amiral gemisi DSLR fotoğraf makinesinin çıkış tarihini ertelemek zorunda kaldı. Japon dev gecikmeye koronavirüs salgınının neden olduğunu açıkladı.

Nikon D6'nın çıkış tarihi ertelendi Tam Boyutta Gör

Japon teknoloji devi Nikon bugün D6 DSLR modelinin çıkışıyla ilgili bir özür bildirisi yayınladı. Bildiğiniz üzere şirket Şubat ayında duyurduğu tam kare fotoğraf makinesini bu ay satışa sunmayı planlıyordu.

Ancak Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgını Nikon'un yol haritasını da etkiledi. Şirket makinenin çıkış tarihinin ertelendiğini duyurdu. Nikon'un yayınladığı basın bildirisinde şu ifadeler yer alıyor:

"Covid-19 salgınının yayılmasını önlemek için uygulanan tedbirler nedeniyle üçüncü taraf bir şirketten tedarik ettiğimiz parça ve bileşenlerin alımında yaşanan gecikmeler neticesinde, Mart 2020'de piyasaya sürmeyi planladığımız Nikon D6 DSLR fotoğraf makinesinin çıkışı gecikecek."

Nikon D6'nın çıkış tarihi ertelendi Tam Boyutta Gör

Mayıs ayına ertelendi

Nikon ertelemeden dolayı müşterilerinden özür diledi ve Nikon D6'yı Mayıs ayında satışa sunmayı planladıklarını açıkladı. Fotoğraf makinesinin kesin çıkış tarihi ise daha sonra duyurulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim