Anlık Bildirim

Nikon D6 amiral gemisi tanıtıldı

20.8MP çözünürlükte tam kare sensör ve daha hızlı Expeed 6 görüntü işlemcisi ile donatılan Nikon D6 amiral gemisi nihayet resmiyet kazandı. Nikon D6 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Nikon D6 amiral gemisi tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Eylül ayından bu yana yeni amiral gemisi D6 için ipuçları vermeye devam eden Nikon firması nihayet bu hafta resmiyet kazandırdı. Nikon D6 için çıkış tarihi ve fiyat da belli oldu.

Nikon D6 özellikleri ve fiyatı

Nikon D6 tam kare DSLR modelinde 20.8MP çözünürlüğünde bir sensör yer alırken daha hızlı Expeed 6 görüntü işlemcisi kameraya önemli yetenekler kazandırmış. Mekanik deklanşör ile 14fps sürekli çekim yapılırken canlı izleme modunda sessiz deklanşör ile 10.5fps sürekli çekim yapılabiliyor. 8MP çözünürlükte 30fps, 2MP çözünürlükte 60fps hızlar sunuluyor.

Sensörün otomatik odaklama noktaları 153'ten 105'e düşürülmüş ancak hepsi seçilebilir ve çapraz türde olduğu için firma yüzde 60 daha fazla kapsama alanı elde edildiğini belirtiyor. Orta noktada düşük ışık otomatik odaklama -4.5 EV seviyesine, diğer noktalarda ise -4 EV seviyesine geliştirilmiş. ISO aralığı ise 100-102400 arasında. Optik görüntü dengelemenin gövde içerisinde olduğu daha önce gündeme gelmişti ancak resmi açıklamada bu şimdilik görünmüyor.

Video tarafında 4K 30fps kayıt imkanı sunulurken çift XQD/CFExpress kart yuvasına yer verilmiş. Akıcı aktarım için Ethernet portu da olan Nikon D6 amiral gemisi Nisan ayında 6500$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim