Anlık Bildirim

New York'un yeni belediye başkanı ilk üç maaşını Bitcoin ile almayı planlıyor

New York’un yeni belediye başkanı Eric Adams, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamada, ilk üç maaşını Bitcoin ile almayı planladığını duyurdu ve şehrin bir kripto para merkezi olacağını söyledi.

Eric Adams Tam Boyutta Gör

Eski Brooklyn ilçe başkanı ve New York eyalet senatörü Eric Adams, geçtiğimiz günlerde ABD’nin en büyük şehirlerinden biri olan New York’un belediye başkanlığına seçilmişti.

Başkan, sosyal medya üzerinden yaptığı yeni bir açıklamada da lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Adams, Bitcoin’e olan desteğiyle tanınan Miami Belediye Başkanı Francis Suarez’in sıradaki maaşını Bitcoin ile alacağını belirten Twitter’daki gönderiye cevap verdi.

Adams paylaşımında, New York şehrinin kripto para birimlerinin merkezi olacağını belirtirken ilk üç maaşını Bitcoin ile alacağını ifade etti: “Biz New York’ta hep büyük oynarız. Bu yüzden belediye başkanlığı koltuğuna oturduğumda ilk üç maaşımı Bitcoin ile alacağım. New York şehri; kripto para birimlerinin ve hızlı büyüyen bütün yenilikçi sektörlerin merkezi olacak. Bekleyin ve görün!”

New York ve Miami arasında tatlı bir mücadele var

Belediye başkanı daha önce yaptığı açıklamalarda ise Miami başkanı Suarez ile aralarında tatlı bir mücadele olduğunu söyledi. Francis Suarez de son günlerde yaptığı açıklamalarda bütün maaşlarını Bitcoin (BTC) ile almak istediğini belirtmişti.

Ek olarak Suarez, daha önce insanların vergilerini Bitcoin ile ödemesini istediğini söylemiş, BTC madencilerini Miami’ye çekmeye çalışmış ve birçok kripto para konferansının Miami’de yapılmasını sağlamıştı. Bu tarz hamlelerle de Florida eyaletindeki şehri, kripto para merkezlerinden biri hâline getirmeyi başarmıştı.

Francis Suarez Bitcoin 2021 Konferansı'nda Tam Boyutta Gör

Ekim ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 67.276 dolara ulaşan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), şu sıralarda 61.700 dolar civarlarından işlem görüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim