Anlık Bildirim

Netflix, yeni 'Vikings' dizisini duyurdu: Valhalla

Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Vikings'in devam dizisi geliyor. Netflix'in resmi duyurusunu yaptığı yeni dizinin ismi Vikings: Valhalla oldu.

Netflix, yeni 'Vikings' dizisini duyurdu: Valhalla Tam Boyutta Gör

Orijinal içerik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Netflix, popüler TV yapımlarından Vikings'in devam dizisi için hazırlıklara resmen başladı. Valhalla ismi verilen yeni dizi orijinal serinin yaklaşık 100 yıl sonrasında geçecek.

Valhalla dizisinin yapımcılığını Vikings'in yaratıcısı olan Michael Hirst ve MGM Stüdyoları üstleniyor. Dizinin senaryosu ise Jeb Stuart tarafından kalema alınacak. Vikings: Valhalla'da; Leif Erickson, Freydis, Harald Harada ve Normandiyalı kral Fatih William (William the Conqueror) gibi dönemin ünlü Vikinglerinin yer alması bekleniyor. 

Netflix şimdilik toplam 24 bölüm için MGM Stüdyoları'yla anlaşmaya varmış. Dizinin çekimleri orijinal seri gibi yine İrlanda'da hemen hemen aynı prodüksiyon ekibiyle yapılacak. Çekimlerin başlama tarihi veya yayın tarihi gibi konularda ise şu an için elbette herhangi bir bilgimiz yok. 

Vikings dizisi bildiğiniz gibi önümüzdeki ay yayınlanacak olan final sezonuyla ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Serinin sevilen dünyası şimdi yeni spin-off dizisi Valhalla ile seyircilerle buluşmaya devam edecek. Bakalım Vikings: Valhalla orijinal dizinin başarısını sürdürebilecek mi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5657 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vikings, netflix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim