Anlık Bildirim

Netflix, videoların hızını belirleyebileceğiniz yeni özelliği test ediyor

Netflix'in Android uygulaması çok yakında yeni bir özelliğe kavuşabilir. Şirket, benzerine Youtube'da rastladığımız videoları hızlı veya yavaş oynatma seçeneklerini test ediyor.

Netflix, videoların hızını belirleyebileceğiniz yeni özelliği test ediyor Tam Boyutta Gör

Medya oynatma hızını değiştirmek özellikle podcast dinleyicilerinin sıklıkla kullandığı bir özellik. Zira vakti olmayan kullanıcılar bu medyanın hızını arttırarak, içeriği hızlı bir şekilde dinleyebiliyorlar. Yakında bu özellik Netflix'te yer alan videolara da gelebilir.

Netflix'in Android versiyonunda test ediliyor

Birçok kişi farkında olmasa da bu tür bir özellik Youtube platformunda mevcut ve videoların hızını arttırıp, azaltabilme şansınız var. Android Police'in haberine göre çok yakında Netflix videolarının oynatma hızını 0.5x veya 0.75x'e kadar yavaşlatabilecek, ayrıca 1.25x veya 1.5x oranında arttırabileceksiniz. Zira şirket bu özelliği test sürecine almış durumda.

Netflix, videoların hızını belirleyebileceğiniz yeni özelliği test ediyor Tam Boyutta Gör

Videolara bu tür bir işlem yapmak, ses dosyalarına oranla zor görünebilir ve bunun izleme kalitesini ne denli etkileyeceği ise kullanıcıya göre değişiklik gösterebilir. Ancak eğer vaktiniz yoksa ve Netflix platformunda yer alan bir videoyu hızlıca izlemek istiyorsanız işinize yarayacağı kesin. Şimdilik Anrdoid platformunda test edilen bu özelliğin ne zaman aktif olacağı henüz belirtilmiş değil. Ayrıca iOS için böyle bir çalışmanın olup olmadığı da bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4697 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Android ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim