Anlık Bildirim

Netflix Türkiye 30 günlük deneme süresini iptal etti

Netflix platformuna üye olmayı düşünüyorsanız geç kaldınız zira artık 30 günlük ücetsiz deneme süresi kaldırıldı. Siteye doğrudan abonelik ödemesi yapmak gerekiyor.

Netflix Türkiye 30 günlük deneme süresini iptal etti Tam Boyutta Gör

 

Ücretli abonelik sunan içerik platformlarında belirli bir süre için sunulan hediye abonelik kampanyaları hem kullanıcıların platformu denemesini sağlıyor hem de platformların daha fazla ilgi çekmesini sağlıyor. Bugüne kadar ülkemizde 30 günlük deneme süresi sunan Netflix sürpriz bir şekilde bunu kaldırdı.

Doğrudan ücret isteniyor

Aslında sürpriz denmeyebilir zira ABD ve İngiltere'de geçen yıl bir süre deneme süresinin kaldırılması olayı yaşanmıştı. Netflix bunu genele mi yaymak istiyor net değil ancak ülkemizde 30 günlük deneme süresi artık yok.

Kullanıcılar 30 günlük deneme süresi içerisinde Netflix platformundaki orijinal ve üçüncü taraf içerikleri test edebiliyordu. Destek sayfasındaki değişiklikle bu imkan artık kaldırılmış oldu.

Bundan sonra yeni üyelik açmak isteyenler doğrudan abonelik satın almak zorunda. 30 günlük deneme süresinin tekrar gelip gelmeyeceğine dair bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13114 kez okundu.
124 kişi, toplam 131 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, netflix 30 günlük deneme ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim