Anlık Bildirim

Netflix'ten yeni özellik: Made In Turkey

Netflix, Türk yapımı dizi ve filmleri derlediği özel bir sayfa hazırladı. Netflix abonesi olmayanların da ziyaret edeceği Made In Turkey sayfasında Türk yapımı tüm yapımları bir arada görebiliyoruz.

Netflix'ten yeni özellik: Made In Turkey Tam Boyutta Gör

Netflix’in açıklamalarına göre Türkiye’de 1.5 milyonu aşkın Netflix abonesi bulunuyor. Çok sayıda Türk kullanıcıya sahip olan Netflix, arşivine çok sayıda Türk yapımı içeriği ekledi. Lisans hakkını satın aldığı yapımların yanı sıra Netflix Türkiye yapımı 3 içerik daha platformda yer alıyor.

Netflix’teki Türk yapımı içerikler sadece Türkiye’deki kullanıcılar tarafından değil dünyanın dört bir yanından izleniyor. Hatta öyle ki bazı eski diziler Türkiye’de hiç ilgi görmediği halde Güney Amerika başta olmak üzere dünyada büyük ilgiyle izleniyor.

Netflix, Türk yapımı içerikleri dünyaya tanıtmak ve daha fazla izlenmeye ulaşmak için özel bir sayfa hazırladı. Netflix abonesi olmayanların da girebileceği bu sayfada Netflix’teki Türk yapımı tüm dizi ve filmler lisleniyor. netflix.com/MadeInTurkey adresinden Netflix’teki Türk yapımı tüm dizi ve filmleri listeleyebilirsiniz. Özel hazırlanan bu linke Netflix abonesi olmayan müşteriler de girerek arşivdeki içerikleri görüntüleyebiliyor.

Netflix, 190 ülkede kullanılıyor ve toplamda 167 milyonu aşkın üyesi bulunuyor. Yeni hazırlanan sayfa sayesinde Türk dizi ve filmleri 190 ülkeye tanıtılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10272 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, netflix türkiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim