Anlık Bildirim

Netflix, Mart ayında tam 55 orijinal film ve dizi yayınlayacak: İşte tam liste

Netflix'i diğer tüm yayın servislerinden ayıran önemli bir özelliği var: İçerik üretme hızı. Şirket, Mart ayında kullanıcılarına yine rekor seviyede orijinal içerik servisi yapacak.

Netflix, Mart ayında tam 55 orijinal film ve dizi yayınlayacak: İşte tam liste Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük dijital yayın servisi olan Netflix, orijinal içerik sayısını hızla artırmaya devam ediyor. Streaming sektöründeki yeni rakiplerine alan bırakmak istemeyen şirket, özellikle de son dönemlerde adeta gaza bazmış durumda. Bu ay (Martrekor seviyede yeni orijinal içerik yayınlanacak.

Netflix, geride bıraktığımız Şubat ayında Locke & KeyNarcos: Mexico Sezon 2 ve Altered Carbon Sezon 2 gibi popüler içerik yayınlamıştı. Bu ay ise yine film, dizi, anime ve belgesel gibi farklı kategorilerde dikkat çeken yeni içerikler var. Listede Hakan: Muhafız'ın yeni sezonu da yer alıyor.

Film tarafında Marh Wahlberg'in yüksek bütçeli yeni aksiyon filmi Spenser Confidential özellikle dikkat çekiyor.  Dizilere baktığımızda ise sevilen yapımlar Kingdom ve Ozark'ın yeni sezonlarının bu ay yayınlanacağını görüyoruz. Anime tarafında da Castlevania Sezon 3 yine dikkat çeken yapımlardan.

Netflix, 2020 yılında içerikler için tam 17,3 milyar dolarlık rekor bir bütçe ayırmıştı. Bir önceki yılın 15 milyar dolarlık bütçesine göre epey bir artış var. Bu artışın elbette gayet doğal olduğunu söyleyebiliriz zira streaming sektöründe özellikle de ABD'de rekabet ciddi anlamda kızışmaya başladı. Kasım ayında Disney Plus ve Apple TV+ yayın hayatına başlamıştı; şimdi önümüzdeki Mayıs ayında da HBO Max resmi çıkışını gerçekleştirecek. WarnerMedia'nın tüm gücünü arkasına alan HBO Max, Netflix'in en büyük rakibi olarak görülüyor. 

Anime

Komedi

Belgesel

Aile

Film

Dizi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11914 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, dizi ve
2 etiket daha film Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim